Van shirts tot overige promotiematerialen bedrukken

Shirts-bedrukken.com doet meer dan alleen t-shirts bedrukken! Het assortiment oversteigt uw verwachtingen. Kleding en textiel bedrukken voor een complete reclamecampagne, voor een representatieve uitstraling op een beurs, bedrijfskleding bedrukken voor in een winkel, in de bouw of in de horeca.
Kinderkleding met bedrukking voor uw school, t-shirts bedrukken voor een evenement, sportkleding bedrukken voor een sportvereniging of toernooi. Bedenk het zelf, we hebben het allemaal gedaan en zullen het blijven doen.


U krijgt wat u wilt

Wij zorgen ervoor dat u krijgt wat u wilt, al is het een hoge kwaliteit voor een lage prijs of een promokwaliteit voor een budget bodemprijs.

Laat u geheel vrijblijvend informeren, onze collega's staan u graag te woord. Vraag een vrijblijvende offerte om ons te leren kennen en ontdek het verschil. Onze online deur staat voor u open!
 
 
 

 

Reviews

 

------- LET OP ---------

 Bekijk onze nieuwe websites
voor onze actuele prijzen en
assortiment:

www.shirts-bedrukken.nl 
www.shirts-bedrucken.de
www.shirts-bedrukken.be

 

  

Klantenservice

contact  (038) 333 66 19
Op werkdagen van 8-17
 

Shirts-bedrukken.com
Haatlanderdijk 22
8263 AR Kampen
 

e-mail info@shirts-bedrukken.com

Wij kunnen t-shirts bedrukken, polo's bedrukken, sweaters bedrukken, truien bedruken en fleece bedrukken en borduren voor een zeer lage prijs. Daarnaast kunnen wij in een handomdraai jassen bedrukken, poloshirts bedrukken, blouses bedrukken, fair trade kleding bedrukken, sportkleding bedrukken, horecakleding bedrukken, bedrijfskleding bedrukken en bodywarmers en tassen bedrukken en borduren, in: Zwolle, Kampen, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Emmen, Apeldoorn, Enschede, Hoogeveen, Almere, Amsterdam, Nijmegen, Friesland, Hoorn, Overijssel, Gelderland, Groningen, limburg. Shirts-bedrukken.com bedrukt meer dan alleen t-shirts!