Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken? Kleed uw personeel aan met ons mooie assortiment bedrijfskleding. Shirts-bedrukken.com bedrukt een zeer uitgebreide collectie aan hoge kwaliteit bedrijfskleding voor de horeca, bouw, en winkelpersoneel. In ons assortiment vindt u koksjassen, schorten, sloven maar ook voor blousen en stropdassen kunt u bij ons terecht. Bedrijfskleding bedrukken zorgt voor meer herkenbaarheid en uniformiteit tevens zien u werknermers er weer netjes uit!

Wij bedrukken bedrijfskleding voor zowel heren als dames, samen met u overleggen we waar het bedrijfslogo op de kleding moet komen. Ook adviseren we u graag, zowel over de kleding als druktechnieken.

Wij maken gebruik van de zeefdruk techniek (vaak voor grotere aantallen) en flexfolie (vaak voor kleinere aantallen) beide druktechnieken voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Zo kan uw bedrukte bedrijfskleding of werkkleding er weer veel jaren tegenaan!

 

Werkkleding bedrukken met logo of tekst 

Werkkleding bedrukken. Ook werknemers en personeelsleden die veel lichamelijke arbeid verrichten hebben behoefte aan comfortabele werkkleding denk hierbij aan:

  • schilders
  • timmerlieden
  • metselaars
  • installateurs
  • hoveniers
  • ect.

In de onderstaande categorieën vindt u kleding voor schilders en bouwgerelateerde beroepen de werkkleding bedrukken wij tegen een scherpe prijs! De bedrukte kleding voldoet aan de hoge eisen die je van werkkleding mag verwachten. Hierdoor kunnen de werkkleren wel tegen een stootje, viezigheid of vuil. De kwaliteit van het bedrijfslogo zou ook na vele wasbeurten nog goed zijn.

 

Meer kleding met bedrijfslogo 

Mocht u in de onderstaande categorien niet vinden wat u zoekt? Geen probleem!! Wij beschikken namelijk ook over een ruim assortiment sweaters en T-shirts die we kunnen bedrukken of borduren met het logo van uw bedrijf.

Shirts-bedrukken.com helpt u graag met kiezen van juiste bedrijfs of werkkleding. Heeft u vragen neem gerust contact met ons op!

Onderstaand vindt u onze werk en bedrijfskleding in de volgende categorieën: 


goedkoopste schorten en sloven Budget schorten en sloven bedrukken of borduren

De goedkoopste promotie schorten en sloven bedrukken of borduren.
 


Horecajassen om te bedrukken of bordurenHoreca jassen bedrukken of borduren

Jassen voor koks, kelners en barmannen. Deze horeca jasjes zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijzen. De kwaliteit van deze horecajasjes zijn hoog.
 

 

horeca schorten en slovenHoreca schorten en sloven bedrukken of borduren

Schorten en sloven voor in de keuken van uw restaurant of als geschenk aan uw relatie. Uiteraard met een bedrukking van uw bedrijfslogo of slogan.
 

 

stropdassen om te bedrukken of bordurenHoreca stropdassen bedrukken of borduren

Een horeca tenue is uiteraard niet volledig zonder stropdassen. Deze stropdassen zijn speciaal voor de horeca vervaardigd en sluiten nauw aan bij de schorten en sloven en jassen uit onze horeca collectie.
 


bedrukte veiligheidskledingVeiligheidskleding bedrukken

Veiligheid eerst is ons credo. U mag gezien worden aan de kant van de weg of elders in het verkeer met onze collectie goed zichtbare veiligheidskleding en reflecterende accessoires.

 

bedrukte schilderskledingSchilderskleding bedrukken

Schilderskleding waar wij trots op zijn. Wij leveren goedkoop, snel en betrouwbaar. Test ons!

 

bedrukte bouwkleding Bouwkleding bedrukken

Ook voor het stratenmaken of de bouw kunt u terecht voor betrouwbare, duurzame én scherp geprijste kleding.

 

 
 

bedrijfskleding bedrukken 

 Shirts-bedrukken.com beschikt over een ruim assortiment bedrijfskleding & werkkleding om te bedrukken of borduren (vanaf 10 stuks), wij adviseren u graag!  
Shirts-bedrukken.com is tevens gespecialiseerd in grote aantallen!

 

Schorten en sloven bedrukken link ondernemerspakket

 

------- LET OP ---------

 Bekijk onze nieuwe websites
voor onze actuele prijzen en
assortiment:

www.shirts-bedrukken.nl 
www.shirts-bedrucken.de
www.shirts-bedrukken.be

 

  

Klantenservice

contact  (038) 333 66 19
Op werkdagen van 8-17
 

Shirts-bedrukken.com
Haatlanderdijk 22
8263 AR Kampen
 

e-mail info@shirts-bedrukken.com

Wij kunnen t-shirts bedrukken, polo's bedrukken, sweaters bedrukken, truien bedruken en fleece bedrukken en borduren voor een zeer lage prijs. Daarnaast kunnen wij in een handomdraai jassen bedrukken, poloshirts bedrukken, blouses bedrukken, fair trade kleding bedrukken, sportkleding bedrukken, horecakleding bedrukken, bedrijfskleding bedrukken en bodywarmers en tassen bedrukken en borduren, in: Zwolle, Kampen, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Emmen, Apeldoorn, Enschede, Hoogeveen, Almere, Amsterdam, Nijmegen, Friesland, Hoorn, Overijssel, Gelderland, Groningen, limburg. Shirts-bedrukken.com bedrukt meer dan alleen t-shirts!