Goedkoop T-shirts bedrukken?

Shirts met opdruk - Goedkoop T-shirts bedrukken? Shirts-bedrukken.com garandeert de laagste prijs! Shirts in alle soorten en maten liggen te wachten om uw boodschap over te brengen.

 

Bekijk ons actuele assortiment en prijzen op onze nieuwe website's  : T-shirts bedrukken Nederland | T-shirts bedrukken België | T-Shirts bedrucken Deutschland

 

In het kort de verschillende categorieën shirts:

 

Budget T-shirts bedrukkenBudget t-shirts bedrukken

Een selectie van spot goedkope budget T-shirts voor heren en dames. De goedkoopste t-shirts met opdruk, dat kan alleen hier.


 

Unisex T-shirts bedrukken

Unisex t-shirts bedrukken

Voor langdurig gebruik, deze unisex shirts zijn van uiteenlopende kwaliteit, goedkoop en zo gemaakt met uw opdruk.

 
 

Heren t-shirts bedrukkenHeren t-shirts bedrukken

Voor heren is er een duurzame, uitgebreide collectie heren t-shirts om te laten bedrukken.


 

Dames T-shirts bedrukkenDames t-shirts bedrukken

Een mooi assortiment te bedrukken duurzame dames t-shirts met vrouwelijke pasvormen. Van slim tot regular fit. 

 
 

kindershirts bedrukkenKinder t-shirts bedrukken

Onze collectie kinder t-shirts groeit en u heeft nu al een ruime keuze aan soorten, maten en kwaliteiten. Voor iedere schooldag, excursie of sportevenement maken wij kinder t-shirts met opdruk naar wens!


 

Organic T-shirts bedrukkenFair trade t-shirts bedrukken

Met de aanschaf van Fair trade t-shirts stimuleert u een eerlijke internationale handel. Daarom bedrukken wij voor u deze gecerticifeerde fair trade t-shirts, vervaardigd van 100% biologisch katoen.

 

T shirts bedrukken door een professioneel bedrijf? Dat kan, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Zo kunt u bij ons terecht wanneer u bijvoorbeeld zelf een leuk aantal t shirts wil bedrukken. Maar wij leveren ook veel bedrukte t-shirts voor bedrijven, verenigingen, evenementen, scholen , sportdagen en nog veel meer, en dat allemaal met een snelle levertijd. Hierin zijn wij erg flexibel zo kunt u bij ons vandaag t shirts bedrukken en deze binnen 10 werkdagen al in huis hebben. Wilt u uw shirts nog eerder ontvangen? Dat is ook geen probleem want u kunt uw bedrukte t-shirts bestellen met een spoedlevering van 5 werkdagen maar hiervoor kun u het beste contact opnemen met één van onze medewerkers. 

Waarom t shirts bedrukken

Er zijn verschillende redenen om shirts te bedrukken zo wil de één juist meer naamsbekendheid opbouwen voor hun bedrijf of vereniging, en de ander laat shirts bedrukken voor bijvoorbeeld een familiedag zodat iedereen met een leuk aandenken naar huis kan gaan, en weer een ander wil juist dat iedereen er mooi bijloopt tijdens een sportevenement of festival. Vaak zijn er ook bedrijven die een team willen sponsoren door middel van bedrukte t shirts met hun bedrijfslogo en hopen zo hun naamsbekendheid te vergroten, denk hierbij aan een voetbalteams, volleybalteams, tennisteam en andere sportteams. Wat is er nou mooier om mensen te zien rondlopen in t shirts bedrukt met uw logo. 

T shirts lenen zich erg goed voor het opbouwen van naamsbekendheid zo kan het t shirt op verschillende plekken bedrukt worden met uw logo of afbeelding. Veel voorkomende plekken om uw logo op het t shirt te bedrukken zijn: de linker of rechter borst, de afmeting van het logo is hier meestal 8 tot 10 cm ook wordt hier vaak het beeldmerk op de t shirts bedrukt. Een andere plek is de rug opdruk deze opdruk is vaak een stuk groter en wordt vaak in combinatie met de linker of rechter borst bedrukt, ook komt de mouw opdruk vaak voor dit is meestal een erg kleine opdruk veel mensen vermelden hier hun bedrijfsnaam. En natuurlijk kunt u ook de voorkant van de t shirts bedrukken met een groot logo of afbeelding. Al deze mogelijkheden kunt u met het shirts-bedrukken.com team overleggen. Zo kunnen we samen een mooi t shirt bedrukken

Dus twijfel niet langer en laat t shirts bij ons bedrukken! Hoe groter uw oplage hoe goedkoper de bedrukte t shirts worden maar ook kleine oplages kunnen wij erg scherp aanbieden. Mocht u ergens een scherpere prijs ontvangen neem dan gerust contact met ons op, want wij hanteren altijd de laagste prijs garantie! Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte voor t shirts bedrukken aan.

 

shirts bedrukken

Shirts-bedrukken.com beschikt over een ruim assortiment shirts om te bedrukken of borduren (vanaf 10 stuks), wij adviseren u graag!  
Shirts-bedrukken.com is tevens gespecialiseerd in grote aantallen.

 

------- LET OP ---------

 Bekijk onze nieuwe websites
voor onze actuele prijzen en
assortiment:

www.shirts-bedrukken.nl 
www.shirts-bedrucken.de
www.shirts-bedrukken.be

 

  

Klantenservice

contact  (038) 333 66 19
Op werkdagen van 8-17
 

Shirts-bedrukken.com
Haatlanderdijk 22
8263 AR Kampen
 

e-mail info@shirts-bedrukken.com

Wij kunnen t-shirts bedrukken, polo's bedrukken, sweaters bedrukken, truien bedruken en fleece bedrukken en borduren voor een zeer lage prijs. Daarnaast kunnen wij in een handomdraai jassen bedrukken, poloshirts bedrukken, blouses bedrukken, fair trade kleding bedrukken, sportkleding bedrukken, horecakleding bedrukken, bedrijfskleding bedrukken en bodywarmers en tassen bedrukken en borduren, in: Zwolle, Kampen, Utrecht, Amersfoort, Den Haag, Emmen, Apeldoorn, Enschede, Hoogeveen, Almere, Amsterdam, Nijmegen, Friesland, Hoorn, Overijssel, Gelderland, Groningen, limburg. Shirts-bedrukken.com bedrukt meer dan alleen t-shirts!