Truien bedrukken, sweaters of hoodies bedrukken?

Dat kan, bij shirts-bedrukken.com!  Wij hebben voor u een ruim assortiment truiensweaters & hoodies. Deze sweaterstruien bedrukken wij tegen de scherpste prijs, met het logo of afbeelding van uw bedrijf , vereniging of school. Vaak bedrukken wij ook (hooded) sweaters voor groepen vrienden, deze worden vaak gezamelijk gedragen tijdens hun vakantie.

Deze sweaters bedrukken we dan afzonderlijk met verschillende namen en dit alles gebeurd met een snelle levertijd, tegen de laagste prijs! Shirts-bedrukken.com hanteert immers de laagste prijs garantie! 


Welke
 sweaters en truien bedrukken?

Hoe weet u nu welke truien geschikt zijn voor uw doeleinde. Dit is afhankelijk van diverse factoren, zo is het erg belangrijk waarvoor u de bedrukte truien wilt gebruiken. De één wil meer naamsbekendheid creëren voor hun bedrijf of school terwijl een andere klant juist wil dat hun groep er mooi bijloopt tijdens hun wintersport vakantie, zo kunnen ze elkaar goed herkennen op de piste.

Ook  zijn er ook diverse verenigingen die sweaters bedrukken voor meer éénheid in de vereniging deze worden dan meestal gesponsord door een sponsor.
Door onze jaren lange ervaring kunnen we u precies vertellen welke truien bij u passen. Op dit moment zijn de bedrukte hooded sweaters (hoodies) erg populair, deze worden voornamelijk gebruikt als promotiekleding voor:

  • Scholen
  • Groepen
  • Verenigingen
  • Bedrijven
  • Particulieren

De capuchon en de steekzakken geven de sweaters een stoer uiterlijk tevens zijn ze ook nog eens lekker warm, hier komt u de winter wel mee door! Voor werkkleding in de bouw sector, groene sector ect. kiezen de klanten meer voor truien zonder capuchon dit werkt natuurlijk veel prettiger. Alle truien en sweaters zijn verkrijgbaar in heren, dames en kinderen modellen. Wij adviseren u graag!
 

Truien bedrukken,  sweaters of hoodies bedrukken? Maak uw keuze:

Sweaters, hoodies of truien bedrukken voor de koude najaardagen, voor promotiedoeleinden op straat of voor speciale outdoor activiteiten.
Deze sweaters, truien en hoodies zijn lekker comfortabel en warm. Ontdek onze truien zelf en vraag een vrijblijvende offerte aan. Shirts-bedrukken.com garandeert de laagste prijs! 

Onze truien en sweaters zijn onderverdeeld in de onderstaande categorieën: 
 

goedkope sweaters bedrukkenBudget sweaters bedrukken

Laat uw sweaters en truien bedrukken of borduren voor de scherpste prijs en kies uit de collectie budget sweaters. De goedkoopste sweaters op een rijtje! 

 

 

hoodies bedrukkenHooded sweaters (hoodies) bedrukken

Laat u verrassen door ons aanbod aan hooded sweaters. Hooded sweaters zijn truien met een capuchon. Wederom een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. 

 

 

heren sweaters bedrukkenHeren sweaters bedrukken

Voor de heren is er een uitgebreide collectie heren sweaters /  truien om te bedrukken.

 

 

dames sweaters bedrukkenDames sweaters bedrukken

Voorgevormde truien die exclusief voor dames zijn vervaardigd. 

 

kinder sweaters bedrukkenKinder sweaters bedrukken

Truien in kindermaten worden veel gebruikt voor schoolreisjes, kampen en sportevenementen.

 
  
 
Kleine of grote oplage truien bedrukken

U kunt in kleine maar ook in grote oplagen truien bedrukken. Bij ons geld alleen de gouden regel, hoe meer sweaters of truien u laat bedrukken hoe goedkoper wij zijn. Ook kleine aantallen hoeven niet duur te zijn, laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

Grote aantallen truien bedrukken wij door middel van zeefdruk. Bij zeefdrukken wordt uw ontwerp, logo of afbeelding aangebracht op het gaas van een zeefdrukraam. Doordat het gaas van het zeefdrukraam open staat op de plekken die bedrukt dienen te worden kan de inkt zijn weg naar de trui vinden, hierdoor komt de bedrukking op de trui terecht.

Kleine aantallen bedrukken wij door middel van transferdruk bij deze druktechniek wordt het logo ontwerp of afbeelding op een speciaal transferpapier geprint met behulp van een warmtepers wordt het logo, ontwerp of afbeelding op truien gedrukt. Ook is het mogelijk om uw truien te laten borduren. Wij hebben een ruim assortiment garen, hierdoor kunnen we elke gewenste kleur borduren. Al deze mogelijk heden kunt u met het team van shirts-bedrukken.com overleggen, zo kunnen we samen een mooie truien bedrukken!

 

sweaters bedrukken of truien bedrukken

Shirts-bedrukken.com beschikt over een ruim assortiment truien & sweaters om te bedrukken of borduren (vanaf 10 stuks), wij adviseren u graag!  
Shirts-bedrukken.com is tevens gespecialiseerd in grote aantallen. 


 In de onderstaande video ziet u hoe wij onze truien bedrukken doormiddel van de zeefdruk techniek.

 

 

 

 

------- LET OP ---------

 Bekijk onze nieuwe websites
voor onze actuele prijzen en
assortiment:

www.shirts-bedrukken.nl 
www.shirts-bedrucken.de
www.shirts-bedrukken.be

 

  

Klantenservice

contact  (038) 333 66 19
Op werkdagen van 8-17
 

Shirts-bedrukken.com
Haatlanderdijk 22
8263 AR Kampen
 

e-mail info@shirts-bedrukken.com